Ons Team

Wendy Homma: Podotherapeut/ eigenaresse

Ik ben ruim 18 jaar werkzaam geweest als pedicure, als vervolg hierop heb ik de opleiding Podotherapie gevolgd en in 2012 afgerond. In 2011 was ik al 2 dagen per week werkzaam bij Jan Hendriksen, welke elke dinsdagochtend nog steeds in onze praktijk in Volendam werkzaam is. Jan Hendriksen gaf mij de kans om de praktijk over te nemen. Dit heb ik dan ook met beide handen aangegrepen en tot op heden werken wij nog steeds nauw samen om de praktijk goedlopende te houden. Wij zijn uiterst tevreden met de resultaten en ontzettend blij met onze klantenkring. Elke dag kijk ik weer uit om in de praktijk aanwezig te zijn en een helpende hand te bieden aan de patiënten.

Jan Hendriksen: Podotherapeut

Ik ben Jan Hendriksen (oud eigenaar podotherapie Monnickendam/Purmerend). Werk met veel plezier op dinsdagmorgen in de praktijk in Volendam en wil dit nog lang blijven doen. Verder ben ik werkzaam bij het Waterland Ziekenhuis (DM Carrousel onderdeel voetscreening/voetzorg), en bij Wouda Podotherapie in Hengelo (Overijssel). Kortom met veel energie allround en all around!

Joyce Homma: Medisch Pedicure

Sinds 2016 ben ik in de Podotherapie praktijk terecht gekomen als Medisch Pedicure. Ik heb ruime ervaring met name van de diabetische voet. Elke vrijdag ben ik in de podotherapiepraktijk in Volendam aanwezig en elke maandag, woensdag en donderdag in Purmerend. Bij mij kunt u terecht voor alle voetbehandelingen. Naast mijn werkzaamheden als pedicure houd ik mij ook bezig met administratieve taken in de praktijk. Niet alleen deze diversiteit maakt mijn werk ontzettend leuk, maar ook de sfeer, collega’s en uiteraard de klantenkring.

Nel Baijens: Administratief medewerkster

Op 1 februari 2009 ben ik in dienst gekomen bij de vorige eigenaar Jan Hendriksen als administratief medewerkster. Bij deze functie behoort o.a. het afleveren van podotherapeutische zolen en het afhandelen van e-mail en telefoontjes. Per 1 december 2014 in dienst gekomen bij Wendy Homma, de huidige eigenaresse van de praktijk. Trots om te werken bij een praktijk waar je altijd jezelf kan zijn. Waardering, collegialiteit en teamspirit, daar hoor ik graag bij.